Justine Cederberg, the founder and proprietor of PRASAD, is an Ayurvedic consultant, Yoga teacher, and Herbalist. Born in Canada, she lives in Porvoo, Finland.


Her passion for the botanical realm stems from her time living and working on a farm, where she developed a practical and ever-deepening relationship with plants and herbs. Her knowledge of plants encompass both the traditional European herbal, Native American and Ayurvedic tradition.

Justine has studied Iyengar yoga, Hatha yoga, yoga therapy and Ayurveda extensively in Canada U.S.A. and Finland. Her teachers include Western and Indian doctors and practitioners. She teaches classes but also gives private lessons, which take into account the seasons as well as health considerations particular to the client, in addition to diet and lifestyle patterns. Her Ayurvedic offerings focus on "Ayurveda for Nordic Lifestyle", taking into account the Finnish climate and Western traditional medicine.

Justine teaches at the Ayurvedic Institute of Finland and offers regular classes.

 
 
Green_leaf_peach_flower.png
 
 

PRASADin perustaja ja omistaja Justine Cederberg on joogaopettaja, ayurveda-konsultti ja yrttilääkinnän asiantuntija. Hän on syntynyt Kanadassa, ja asuu nykyisin Helsingissä.

Justine kiinnostui kasvimaailmasta asuessaan maatilalla, jossa hän muodosti käytännöllisen ja yhä syvenevän suhteen kasvien ja yrttien kanssa. Hänen asiantuntemuksensa käsittää niin eurooppalaisen, Amerikan alkuperäiskansojen kuin ayurvedisen yrttilääkinnän perinteet.

Justine on opiskellut iyengarjoogaa, hathajoogaa, joogaterapiaa ja ayurvedaa Kanadassa ja Yhdysvalloissa.  Justine pitää sekä ryhmä- että yksityistunteja, joissa huomioidaan vuodenaika, asiakkaan yksilöllinen terveydentila, sekä ravinto- ja elämäntapavalinnat. Ayurveda-konsultaatioitaan Justine kutsuu nimellä "Ayurvedaa pohjoiseen elämäntapaan". Hän pyrkii soveltamaan ayurvedan oppeja suomalaiseen kulttuuriin, ilmastoon ja länsimaisten täydentävien hoitomuotojen oppeihin.

Justine toimii opettajana Suomen Ayurvedayhdistyksessä.

 
justine cederberg prasad